نظارت بهداشتی بر استحصال حدود ۴ هزار تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان مبارکه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه گفت: در سال گذشته در کشتارگاه دام این شهرستان حدود ۴ هزار تن گوشت قرمز استحصال و بیش از ۴۹ تن گوشت قرمز و آلایش خوراکی به دلیل بیماری، مشکلات بهداشتی و غیر قابل مصرف بودن، از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم گردید. به گزارش خبر نگار مردانی و
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه گفت: در سال گذشته در کشتارگاه دام این شهرستان حدود ۴ هزار تن گوشت قرمز استحصال و بیش از ۴۹ تن گوشت قرمز و آلایش خوراکی به دلیل بیماری، مشکلات بهداشتی و غیر قابل مصرف بودن، از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم گردید.
به گزارش خبر نگار مردانی و به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه؛
دکتر اردشیر ترزبان رئیس شبکه با اعلام این خبر گفت: در سال ۱۴۰۲ از مجموع کشتار ۱۴۷ هزار و ۴۱۶ راس دام شامل گوسفند، بز، گاو، شتر و ۵ هزار و ۵۸۴ قطعه شترمرغ، مقدار بیش از ۳ هزار و ۹۸۱ تن گوشت قرمز، تحت نظارت ناظرین بهداشتی و کارشناسان این شبکه در کشتارگاه دام این شهرستان استحصال شده است.
دکتر اردشیر ترزبان با اشاره به شرح وظایف مسئول فنی در کشتارگاه تصریح نمود: در سال گذشته مقدار ۵ هزار و ۶۶۵ کیلوگرم گوشت قرمز و بیش از ۴۴ تن آلایش خوراکی شامل جگر، شش، قلب و کلیه به دلیل غیر قابل مصرف بودن از چرخه مصرف انسانی حذف و معدوم گردید.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مبارکه در پایان به عموم مردم توصیه نمود هنگام خرید گوشت قرمز حتماً به ممهور بودن لاشه و الصاق برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) بر روی آن دقت نمایند و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر و برچسب خوداری نمایند و در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده خام دامی مراتب را از طریق تماس با شماره ۱۵۱۲ به شبکه دامپزشکی گزارش نمایند
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰